BEWEEG NU! OEFENTHERAPIE MENSENDIECK
Je (online) coach in houding, beweging, slapen en ontspanning!

Mensendieck Maastricht & E-Health

Een online behandeling stelt je in staat zorg te ontvangen op het moment dat je het nodig hebt. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan oefeningen die je hebt meegekregen vanuit mijn praktijk, maar bent vergeten of dat je niet meer weet hoe ze moeten worden uitgevoerd. Het kan ook zijn dat je tussentijdse vragen of problemen hebt. Voor dit soort momenten is een online behandeling een meerwaarde want je staat hierdoor niet meer stil in de vorderingen tot je volgende (face tot face) behandeling.

De online behandelingen zijn niet alleen geschikt voor mensen die al bij mij onder behandeling zijn. Ook nieuwe problemen kunnen worden voorgelegd. We kijken dan samen of de behandelingen volledig online gevolgd kunnen worden of dat een lichamelijk onderzoek en start van de behandeling in mijn praktijk gewenst is.

Oefentherapie Mensendieck is uitermate geschikt om online te volgen omdat wij een 'hands-off' therapie zijn. Geen massage of manuele handelingen, maar actief en zelf aan de slag gaan. Je kunt dus bij mij terecht als je zelf actief wilt leren welke houdingen en bewegingen invloed hebben op je klachten en hoe je je dagelijkse activiteiten op een andere manier kunt uitvoeren. Zo word je dus als het ware je eigen therapeut.

Laat klachten niet bepalen hoe je leven eruit ziet, maar neem zelf weer de regie in handen! Als oefentherapeut Mensendieck kan ik je hierbij helpen. Dit hoeven niet alleen maar lichamelijke klachten te zijn, maar ook klachten waarbij spanning een rol kan spelen. Het enige dat van belang is, is dat je bereid bent zèlf met je klachten aan de slag te gaan. Dit is dan ook de visie van oefentherapie Mensendieck: zelf zien, zelf voelen, zelf doen en zelf oordelen.

Wie heeft de regie over je dossier/gegevens

Je hebt ten alle tijde de controle over je eigen dossier. Je deelt je screening en overige informatie met mij als zorgverlener. Ik ben verplicht deze informatie te behandelen volgens alle geldende richtlijnen over het opslaan en bewaren van cliëntgegevens.

Bij Online Spreekuur vinden ze het zeer belangrijk dat je gegevens veilig zijn. Om deze reden wordt alle data versleuteld en op een goed beveiligde server bewaard. Online Spreekuur doet dan ook niets met jouw gegevens behalve dat ze deze voor jouw beveiligd opslaan. Hierbij houden ook zij zich aan de geldende privacyregels en wetten.

Kosten

Het registeren bij Online Spreekuur is geheel gratis. De tijd die wij samen besteden aan je online behandeling, worden gedeclareerd vanuit je aanvullende verzekering (behandelingen fysiotherapie/oefentherapie).

In mijn praktijk zal 1 behandeling worden gedeclareerd wanneer je gebruik hebt gemaakt van:
* 3x 10 minuten online hulp
* 2x 15 minuten online hulp
* 1x > 25 minuten online hulp

Heb je geen aanvullende verzekering of zijn de vergoedingen voor oefentherapie op, dan gelden onderstaande tarieven:

Duur online behandeling


Tarief online behandeling

tot 10 minuten

€ 7,50

van 10 tot 15 minuten

€ 15,00

van 15 tot 30 minuten

€ 22,50

van 30 tot 45 minuten

€ 30,00Aanmeldformulier E-Health

Inloggen E-Health